top of page

DIGITAL DJ

DIGITAL DJ - et fantastisk tilbud til alle

Digital DJ er et konsept for de som ikke ønsker å ha en DJ fysisk tilstede, eller for å kutte kostnader. Anlegg og discolys blir rigget som vanlig, men i stedet for en fysisk DJ, så er det en iPad med digital DJ app som mikser musikken.

Dette er ikke en fullverdig erstatning for en DJ, men det er et tilbud for de som ikke i utgangspunktet trenger en DJ, men allikevel ønsker god musikk, uten pauser mellom sangene og ikke minst for å unngå at ALLE bytter sanger i hytt og pine.

 

Tipset fra oss er at vi kjører en kort innføring til en ansvarlig som skal være tilstede, som da kan ta ansvar for å legge til eventuelle ønskelåter i løpet av kvelden.

Spillelisten kan settes opp av vår erfarne DJ som enten komponerer listen helt selv, eller med innspill fra dere.

Det er også mulig å benytte musikk via Tidal. Man kan legge til og fjerne sangønsker, og har man gått tom for ideer, velger appen selv fra Tidal.

Om man ikke er fornøyd med våre forslag til spillelister, som både ligger lagret i Digital DJ appen, og til Tidalkontoen som er tilknyttet appen. Kan man logge av vår konto og logge seg inn med sin egen, og dermed finne sin egen spilleliste som man vil at den Digitale DJen skal mikse.

 

Her er en introduksjonsvideo på appen:

 

https://www.youtube.com/watch?v=JMf7z0O3uqU

EKSEMPLER PÅ DIGITAL DJ

I Oslo sentrum er det to utesteder som har valgt Digital DJ fra oss. Dette er steder som ikke har eget dansegulv, men har et publikum som er bevisst på musikken og ikke ønsker at det skal være pause mellom sangene.

Spillelistene justeres og oppdateres ukentlig med større og mindre forandringer. 

Man kan også selv velge musikk, og la den Digitale DJene mixe musikken fra din egen Tidal liste (OBS! Må være Tidal Pro abonement).

Fornøyde kunder

Først og fremst sparer vi en god slump med penger på å leie Digital DJ fra Norsk Diskotek Utleie. 

Våre bartendere/servitører har ikke tid til å finne opp kruttet med perfekte spillelister, så det overlater vi til Norsk Diskotek Utleie. 

I forhold til å leie en DJ hver fredag og lørdag, som koster 8x så mye, så har vi "DJ" hver eneste dag med god musikk.

Her har Norsk Diskotek Utleie truffet 100% på musikksmaken vår, vi hadde også mulighet for å legge til sanger selv i listen, men det var ikke nødvendig. Helt fantastisk opplegg.

bottom of page